Nevşehirli gururumuz hayırsever İş İnsanı Yaşar Eroğlu, deprem bölgesine 2 tır soba gönderdi.

“Türkiye için şimdi birlik olma zamanı’’ diyerek depremin ilk günü depremzedelerimiz için AFAD ve TÜRK Kızılayına yüklü miktarda nakdi bağışta bulunan Nevşehirli İş insanı Yaşar Eroğlu bu kezde deprem bölgesine ilk etapta 2 Tır dolusu soba gönderdi.

‘YETER Kİ ORADAKİ VATANDAŞLARIMIZ ÜŞÜMESİN’

Depremzedelerin yaralarını sarmak için canla başla çalışan Nevşehirli İş insanı Yaşar Eroğlu, deprem bölgesindeki depremzedelerin ısınması için Başakşehir ve Tuzla Belediyesi koordinasyonuyla 2 Tır dolusu tambur sobayı  deprem bölgesine gönderildi. 

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlarımız için gönülleri ısıtacak bir harekete imza atan İş insanı Yaşar Eroğlu yaptığı açıklamasında; “Depremin ilk gününden itibaren seferberlik ruhu çerçevesinde elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Mevcut kış şartlarında depremzedelerimiz üşümesinler diye deprem bölgesine 900 adet 2 Tır dolusu tambur soba  sevk ettik. Bir tır daha hazırlıyoruz, 500 adet daha yarına çıkacak inşallah. Yüreğimiz yanıyor. Dışarıda soğuklarla mücadele eden kurtarma ekipleri ve depremzedelerin ısınması için az da olsa katkı sunabilirsek ne mutlu bize" dedi.

Nevşehir'de misafir edilen depremzedeler için 352 çift kışlık bot... 

Öte yandan, Nevşehirli iş insanı Yaşar Eroğlu ayrıca, Nevşehir'de misafir edilen depremzedelere dağıtılmak üzere 352 çift kışlık botu Nevşehir Belediyesine teslim etti.