Nevşehirli başarılı iş insanı ve sektörünün başarılı markalarından Eroğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu, Özlüce Köyü Muhtarı Hasan Gözderesi'nin misafiri oldu.

Özlüce köyünün sevilen muhtarı Hasan Gözderesi, Davetimizi kırmayarak bizleri onurize eden Nevşehirli hayırsever İş insanı Yaşar Eroğlu'na, gerek Nevşehir'e gerekse köyüne yaptığı destekleri için teşekkür etti.

Özlüce köyüne hediye ettiği taziye çadırı içinde özel olarak teşekkürlerini ifade eden Gözderesi, keşke Nevşehir'de Yaşar bey gibi 5-6 isim daha olsa. Memleketimizin böylesine değerli hayırseverlere çok ihtiyacı var" dedi.

Nevşehirli hayırsever İş insanı Yaşar Eroğlu'da, "Nevşehir bizim Nevşehirli bizim. Ben bu toprakların evladıyım. Rabbim verdikçe memleketim insanlarıyla paylaşmak boynumun borcu. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada her zaman memleketimin ve hemşehrilerimin yanındayım. Özlüce köyümüzün değerli Muhtarı Sayın Hasan Gözderesi'ne bu güzel ev sahipliği için teşekkür ediyorum' dedi...

Eroğlu'nun ziyaretine Yuva Köyü Derneği Başkanı Uğur Tekin, Yuvalı iş insanı Hüsnü Öncül , Beko Konsept Mağazası İşletmecisi Hasan Saygılı ve Bursa'dan gelen iş insanı Uğur Koçak eşlik etti.