İki başkan adayının yarıştığı Galatasaray Spor Kulübü Olağan Seçim Genel Kurulu, Galatasaray Lisesi’nde gerçekleştirildi.

4415 üyesinin katıldığı 20 sandıkta gerçekleşen oylama sonucunda, 3343 oy alan Dursun Aydın Özbek Galatasarayın 92. dönemdeki başkanı oldu.

Başkan adaylarından Bedii Süheyl Batum ile Dursun Özbek'in yarıştığı Olağanüstü Seçim Genel Kuruluna Nevşehir Ürgüp'ten katılan Kapadokya turizmcilerinden Kayakapı Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray üyesi Yakup Dinler'de, oyunu kullandı. 

TÜROFED Genel Sekreteri ve Kayakapı Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler; "Galatasaray Lisesi'nde gerçekleşen seçimle ilgili Galatasaray'ımız için hayırlı olsun, seçimden kazançlı çıkan Galatasaray olsun ve İyi ki Galatasaraylıyım" dedi.

Kapadokya Bölgemiz turizmcilerinden Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımının tayt yan sponsoru Kayakapı Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler, daha sonra Galatasaray kongre üyesi Nevşehirli hemşehrilerimiz iş insanı Yaşar Eroğlu, Prof. Dr. Oktay Banlı, Şahin Eroğlu ile birlikte günün anısına fotoğraf çektirerek bu tarihi günü ölümsüzleştirdiler.

Nevşehirli iş insanı Eroğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray kongre üyesi Yaşar Eroğlu, "Bugün Galatasaray adına tarihi günlerden bir gün yaşıyoruz. Asırlık çınarımız Türkiye'nin gururu Galatasaray'ımızın Olağan Seçim Genel Kurulu gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Galatasarayımız için hayırlı olmasını diliyor Kulüp Başkanlığına yeniden seçilen Dursun Aydın Özbek'i de tebrik ediyorum." açıklamasını yaptı.