50 Plakalı Şahin marka aracıyla Fransa'nın başkenti Paris'te 'Şen Olasın Ürgüp' türküsü çalarak sosyal medyada gündem olan Nevşehirli Korhan Sakarya, Fransa’da yıllarca muhabirlik yapıp, 60’tan fazla ülke gezdikten sonra YouTube kanalını kuran Bahtiyar Küçük'ün konuğu oldu.

Paris’in meşhur Türk işletmesi Kehribar restoranında sahibi olan Nevşehirli Korhan Sakarya'yı proğramına konuk alan Mr. Bati (Bahtiyar Küçük) Paris sokaklarında 50 plakalı Şahin marka araçla turladı. 

Eyfel'de Ankara havası açıp oynayan Tofaşçı Korhan: "Ben kıro değilim, kültürümü yaşatıyorum..."

Mr. Bati, Korhan'la buluşmasını şu sözlerle anlattı; "Eyfel Kulesi önünde Tofaş Şahin arabasında Ankara havası açıp oynayan Nevşehirli Korhan ile Paris’te buluştum. Bu videodan sonra kendisine yönelik ağır eleştirilerin yapıldığını anlatan Korhan, Tofaş ve Murat 124 gibi araçlarını Fransa’ya getirmekten gurur duyduğunu söylüyor. 19 yıldır Paris’te yaşayan Korhan, eleştirildiği gibi serseri olmadığını ve yaşadığı ülke Fransa’ya entegre olduğunu belirtiyor. Korhan’ın Hacı Murat, Murat 131 dahil 6 klasik otomobili bulunuyor. Ayrıca Korhan’ın Tofaş Şahin’iyle dünyanın her yanından gelen klasik arabaların boy gösterdiği Youngtimers Festivali’ne katıldık. Fransızlar, Şahin’e büyük ilgi gösterdi."

Korhan; "TOGG için sabırsızlanıyor..."

50 plakalı aracının kapılarını açarak bagajına yerleştirdiği ses sistemi ile Eyfel kulesi’ne karşı Türk müzikleri çalarak biranda görüntüleri tıklanma rekorları kıran Nevşehirli Korhan Sakarya, TOFAŞ marka Hacı Murat ve Şahin araçlarımı Avrupa'da tanıtıyorum. Şimdi sıra Türkiye'mizin gururu TOGG'da. İnşallah TOGG'uda Fransa'ya getireceğim" dedi.

Nevşehirli gurbetçimiz Korhan Sakaryalı FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; " Öncelikle tüm Nevşehirli hemşehrilerimin geçmiş bayramını kutluyorum. Nevşehirli SMA hastası Yusuf Eren'in tedavisi için gereken paranın toplanmasına çok sevindim. İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşur. Ben bu vesile ile FİB Haber ailesine, Nevşehir'imize Ürgüp'ümüze ve Mustafapaşa'daki eş dost akrabalarıma selamlarımı sevgilerimi gönderiyorum. Yaklaşan 14 Mayıs seçimlerininde ülkemize milletimize hayırlar getirmesini diliyorum."  dedi.