Sma Tip 1 Hastası 9 aylık Nevşehirli Uzman Çavuş Ersin Damgacı'nın kızı Nazlı Nisanur Damgacı'nın hayata tutunması için başlatılan yardım seferberliği Nevşehir sınırlarını aştı.

FİB Haber Merkezi olarak kendisine Nevşehirli SMA hastası Nazlı Nisanur'un durumunu anlattığımız Nevşehirli gururumuz NEVBİAD Yönetim Kurulu üyesi hayırsever iş insanı Yaşar Eroğlu, bağış yaparak destek verdiği kampanyayı, Kanal D ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu fahri Nevşehir'li Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı bu sabah yayınlanacak olan “Neler Olur hayatta” programına taşıyacak.

Bu konuda daha öncede maddi manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Hayırsever iş insanı Yaşar Eroğlu'na ve her zaman insani hassasiyetleri için fahri hemşerimiz Hakan Ural'a teşekkür ediyoruz.

Hayata dair her şeyi konuşulduğu ve Nevşehirli sma hastası Nazlı Nisanur Damgacı'nın Valilik onaylı kampanyasının konu alacağı Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunumuyla Neler Oluyor Hayatta? bu sabah saat:09.00'da Kanal D  ekranlarında olacak. Sakın kaçırmayın.

Şimdiden Allah hepinizden razı olsun. Unutmayın artık bu imtihan Anne ve babasının üzerinden çıktı tüm Nevşehir'deki vatandaşlarımızın omzuna bindi. Bu evlat hepimizin. Bu sese kulak ver güzel insanlar diyarı NEVŞEHİR...

Valilik Onay Sorgu Numarası : 23-1002

TL: TR42 0001 0026 6363 5572 6450 05
Ersin Damgacı/Ziraat Bank.