Show TV'de yayımlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programının canlı yayın konuğu olan Nevşehirli Sefa Güven 6 senedir ulaşamadığı eşinin bulunmasını istedi.

Bursa Osmangazi'den gelen 53 yaşındaki Nevşehirli Sefa Güven, 15 yıllık eşi Hülya Güven'e 6 senedir ulaşamadığını söyleyerek Vazgeçme'ye başvurdu. Sefa Güven, eşini bulmak ve ondan boşanmak istediğini söyledi.

Hülya hanımın 15 yıldır resmi nikahlı eşi olduğunu ve iki çocukları olduğunu söyleyen Sefa Güven, aslen Nevşehirliyim görücü usulü ile tanışıp evlendik. İki çocuğum yurtta büyüdü. Şuan onları yanıma aldım. Bende artık kendime yeni bir yuva kurmak istiyorum. Karımı bulun, boşanmak istiyorum" dedi.

Didem Arslan Yılmaz, 6 yıldır kayıp olan Hülya'yı buldu!

Proğram sunucusu Didem Arslan Yılmaz, proğrama imam nikahlı eşi Nazmiye hanım ile birlikte çıkan Sefa Güven'e eşinin bulunduğunu söyledi. 

Ardından eşi Hülya hanımın Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Topaç köyünde yaşayan erkek kardeşi Kazım bey canlı yayına bağlanarak, ablasının da şuan çok iyi biri ile birlikte imam nikahlı olarak yaşadığını ifade etti...