Genç Nevşehirliler Derneği Kurucu Başkanı Ziya Ağca ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi İç hastalıkları Anabilimi hekimlerinden Uzm. Dr. Ali Yavuz Kulular’a hemşehri ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanı Ziya Ağca ; "Ankara’da hemşehrilerimiz arasındaki dayanışmayı arttıran faaliyetlerimizi üniversiteli öğrencilerimizin katılımıyla devam ettiriyoruz. Hacettepe İngilizce Tıp mezunu kıymetli hemşehrimiz Uzm. Dr. Ali Yavuz Kulular, ziyarete katılan TOBB Tıp'ta öğrenim gören Nevşehirli öğrencilerimize tecrübe paylaşımı yaptı. Ev sahipliği ve ilgileri için kendisine teşekkür ederiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulular'da Genç Nevşehirliler Derneğine teşekkür ederek, faliyetlerinde yönetime başarılar diledi.

Ziyaret günün anısına hediye takdimi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

Uzm. Dr. Ali Yavuz Kulular Kimdir?

Hacettepe İngilizce mezunu olan Uzm. Dr. Ali Yavuz Kulular aslen Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı kasabasından 1987 doğumlu olup İlk görev yeri Erzurum. Hala hazırda Ankara Bilkent Şehir Hastanesi İç hastalıkları Anabilimi hekimlerinden olan Kulular, evli ve bir çocuk babası.