Nevşehir Esentepe mahallesi Oğuzhan sokakta bulunan bir binanın çatısından gelen ve bahçesine dolan yağmur suları, yan tarafta bulunan başka bir binanın bahçesine akması üzerine binada oturan vatandaşlar, olay nedeniyle tedirgin olduklarını söylediler.

Yaşadığı mağduriyeti FİB Haber Merkezine anlatan Faruk İşbeceren, "Nevşehir Esentepe mahallesi Oğuzhan sokakta ikamet ediyorum. İki yıldır her yağmur yağdığında karşıdaki binanın çatı ve bahçesinden akan sel suları direk bizim evin bahçesine akıyor. Oysa ki ya yola akmalı, yada pis su giderine verilmeli ama maalesef şuana kadar bunu kimseye anlatamadık. Binamızın temeli rutubetlenip nemleniyor. Yazık günah değil mi. Böyle giderse sel suları yarın binamızın temelini boşaltacak. Durumu en son Zabıtaya söyledim. Bu konuda  Evimizin temeline zarar vermesine rağmen ne bina sahibinden ne de bu binaya ruhsat veren Belediyemizden şimdiye kadar hiçbir ses çıkmadı. 

Nevşehirli vatandaş 'mağduriyet yaşıyoruz' dedi

Yaşadığımız mağduriyetin giderilmesi için sizin aracılığınızla Nevşehir Belediyesine sesleniyorum. Lütfen bu konuda yaşananan sıkıntımızın biran önce giderilmesi için gereken önlemin alınmasını ve bu su giderine biran önce çare bulunmasını bekliyorum. Yetkilileri göreve davet ediyorum." dedi.

Editör: Fikret Capacı