FİBHaber.Com WhatsApp İhbar Hattımıza ulaşan Nevşehirli bir vatandaşımız yaşadığı mağduriyeti ve beklentisini şöyle anlattı: "Nevşehir Hükümet konağına sürekli gelip gidiyoruz. Engelliyiz, yaşlıyız, yürüyemiyorum. Zira, hükümet konağı giriş kapısının yoldan mesafesi çok uzak ve merdivenler var... Allah oradakilerden razı olsun. Sağ olsunlar yardım ediyorlar, koluma giriyorlarda ancak öyle içeri gidebiliyorum.

Ben ve benim gibi, yaşlısı, hastası yada engelli bir vatandaşımız Nevşehir Valiliğinde bir işi olduğunda hep bu işkenceyi çekecekmiyiz. Hükümet kapısı girişini hep böyle gözümüzde büyütecekmiyiz...

Benim Nevşehir Valimizden ricam şu : Buraya engelliler için bir tekerlekli sandalye hizmeti sunulmasını istirham ediyorum. Buraya konulacak bir tekerlekli sandalye bu mağduriyeti giderecektir. Bu konuda gereğinin yapılmasını Sayın Valimizden talep ediyorum" dedi.

FİB Haber Diyor ki....

Nevşehir Hükümet konağına gelen dezavantajlı vatandaşlarımızın devlet dairelerinde işlerini daha rahat yürütebilmeleri için 2 tekerlekli sandalye yeter...  Bizde FİB Haber merkezi olarak, engelli vatandaşların işlerini daha rahat yürütebilmeleri için, Valilik binası önüne 2 tekerlekli sandalye bırakılmasını rica ediyoruz.Bu konudaki duyarlılığını ve hassasiyetini çok iyi bildiğimiz, Sayın Valim sizin öncülüğünüzde, Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak bir hizmet sunmanın mutluluğunu gelin beraber yaşayalım.