"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerde görev yapan Nevşehir Belediyesi ekipleri, depremzedelerin yaralarını sarmak için canla başla çalışıyor.

Deprem bölgelerinde görev yapan Belediye ekiplerinin çalışmalarını bizzat yerinde koordine eden Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  beraberinde Başkan Yardımcısı Furkan Feralan ile birlikte önce Kahramanmaraş ardındanda Hatay'a giderek çalışmaları yerinde incelediler.

Devlet millet el ele birlikte daha güçlüyüz...

Hatay havalimanında Nevşehirli yöneticilerle bir araya gelerek istişarelerde bulunan Başkan Savran,  Türkiye’nin 10 şehrini etkileyen ve son yüz yılın en büyük deprem felaketi olarak nitelendirilen yıkıcı depremin yaralarının sarılması için ülke olarak topyekün mücadele verildiğini belirterek, “Devlet millet el ele birlikte daha güçlüyüz. Gün bir ve beraber olma günüdür. Gün dayanışma günüdür.” dedi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından Hatay Havalimanı'na görevlendirilen Kapadokya Havalimanı Müdürü Serdar Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Nevşehir'li hemşehrimiz Hatay Valimiz Onur Şan, yine Nevşehir'li Valimiz, Havalimanı Mülki İdare Amirimiz Ahmet Gencer, Nevşehir Belediye Başkanımız Mehmet Savran, Başkan Yardımcımız Furkan Feralan, hemşerimiz Çevre Şehircilik Müdürümüz Mustafa Solmaz ve Hatay Havalimanı Müdürlüğü olarak Devletimizin ve Milletimizin emrinde,

Tüm kurumlarımızla deprem bölgemizi ayağa kaldırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Deprem felaketinde kaybettiğimiz Kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Kandilimiz ve Cumamız Mübarek olsun." dedi.