Son günlerde artan hava sıcaklığını fırsat bilen Nevşehirliler, hafta sonunda güneşli havanın tadını Avanos ve Gülşehir'de piknik yaparak çıkardı.

Keyifli bir hafta sonu geçirmek isteyen Nevşehirlilerin son dönemde en çok tercih ettiği adres olarak gösterilen Avanos ve Gülşehir ilçeleri hafta sonunda yine binlerce misafiri ağırladı.

Nevşehir'in Avanos ve Gülşehir ilçelerinde hafta sonu yoğunluğu yaşandı. Güzel havayı fırsat bilen hafta sonu tatilcileri vakitlerini Kızılırmak kenarları geçirdi.

Hafta sonu Avanos'ta rekor kalabalık

Nevşehir il ve ilçelerin yanı sıra farklı illerden gelen ziyaretçilerin ilk durağı Avanos oldu. Yerli turistler piknik, dinlenme ve gezinti alanlarına yoğun ilgi gösterdi. Tahta Asma Köprü çevresi, ırmak kenarındaki yürüyüş kordonu, halk piknik sahası, spor ve kültür parkı ile Kızılırmak kenarındaki dinlenme mekanları stres atmak ve piknik yapmak isteyen tatilcileri ağırladı.

Gülşehir'de de manzara değişmedi

Hafta sonu tatilini fırsat bilen, şehrin gürültü ve stresinden uzaklaşan aileler, Gülşehir Sadabad Parkında kamelyalarda piknik masalarını doldururken, çocuklar da top oynayarak, bisiklete binerek, oyun gruplarında oyuncaklarda oynayarak doyasıya bir gün geçirdiler.

Hafta sonunda Avanos' ta rekor kalabalık... (7 Temmuz 2024)

Piknik alanları paralı ve kontrollü olmalı

Binbir emekle ve parayla meydana getirilen çimler yok oluyor

Asma köprü bu yükü kaldırmakta zorlanıyor


İşte ertesi sabah bir önceki günün çöpleri - Temizlik işçileri ne yapsın, işleri gerçekten zor...

 Piknikçiler yiyip içip, geride çöp yığınları bırakıp gittiler.