Nevşehirspor Kulübü Basın sözcüsü Nafiz Dirikoç yaptığı açıklamasında, Yozgat maçında takıma destek veren taraftarlara teşekkür etti ve şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını söyledi.

Nevşehirspor Kulübü Basın sözcüsü Nafiz Dirikoç, Hafta sonunda oynanan Yozgatspor karşılaşmasına gerek otobüslerle gerekse özel araçlarıyla gelerek yağmur çamur demeden takımlarını yalnız bırakmayan ve aynı zamanda maç boyunca takıma destek veren büyük Nevşehirspor taraftarlarına teşekkür ettiğini bildirdi.

"Sadece Bir maç kaybettik, amaç şampiyonluk..."

'Sadece bir maç kaybettik, bu maçtan dersler çıkaracağız, şampiyonluk hedeflerimiz hiç değişmedi' sözleriyle haftayı özetleyen ve Yozgatspor maçını değerlendiren Dirikoç, şampiyonluğun yine en büyük adayı olduklarını söyledi.

Şampiyonluk Şansımız Çok Yüksek, Biz bitti demeden bitmez! 
Dirikoç yaptığı açıklamasında; "Dün oynadığımız Yozgat maçında futbolun adaletinin olmadığı günlerden birini yaşadık. Güzel futbol ve cesur bir oyun sergiledik ancak karşılığını maalesef alamadık. Her gecenin nasıl sabahı var ise, bu kötü sonuçtan sonra çok çabuk silkelenip uyanacağız ve durmaksızın yolumuza devam edeceğiz. Dünkü maçta takımımız ve bizler kendimizi çok güçlü hissettik. Büyük taraftarımız yağmur çamur demeden akın akın  takımını desteklemeye geldi. Biz sizlerden aldığımız güçle yıkılmadan dimdik ayaktayız. Sizler de hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayın. Herzaman omuz omuza takımımızı desteklemeye devam edelim. Dün olduğu gibi bugün de yarın da biz şampiyonluğun en büyük adayıyız. Büyük taraftarımızdan aldığımız güçle gerekeni herzaman yapacağız. Herzaman olduğu gibi;Hep destek, tam destek!!" dedi.

Kırmızı- Beyazlı taraftarlardan desteklerini esirgememelerini isteyin Dirikoç, "Zaman zaman kötü oynayabiliriz ancak her ortamda en iyisini vermemiz gerektiğini biliyoruz. Form düşüklükleri bireysel olduğu sürece, yerinize bir başkası oynatılarak telafi edilebilir ancak takım halinde yaşanan düşüşlerde taraftar desteğinin şart olduğuna inanıyorum. Bunu bizden esirgemesinler." dedi.

"Hala Şampiyonluk Şansımız Çok Yüksek"

Kırmızı Beyazlı ekibimize şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz. Saglik olsun. Yozgatspor daha Aksarayspor'la deplasmanda oynayacak. Daha çok maç var, rövanşi var daha... Yeterki biz inancımızı kaybetmeyelim.

Nevşehir İnandı bir kere, dönüş yok nafile...




Haber: Mustafa ferveren