TFF 3. Lig 4. Grup’ta oynanan son hafta maçları sonrası ligde kalmayı başaran Nevşehirspor'da kulüp Başkanı Taner Demir ve Kulüp Asbaşkanı Caner Demir, yeni sezon öncesi için çalışmalara başladı. 

Sezonun bitmesinin ardından gelecek sezonun planlaması için kolları sıvayan yönetim Ankara-İstanbul ve Nevşehir arasında adeta mekik dokuyor.

Bu kapsamda Kulüp Başkanı Taner Demir, Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulunarak, sponsorluk anlaşmaları ve hedef projeler adına önemli görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.

Demir kardeşler Nevşehirspor için Başkente çıkarma yaptı...

Ziyaretlere ilişkin açıklamada bulunann Nevşehir Belediyespor As Başkan Caner Demir; "Kulüp Başkanımız Taner Demir ile birlikte Adalet Bakanı Yardımcısı kıymetli hemşerimiz Akın Gürlek Bey’i ve TBMM Üyesi Saffet Sancaklı’yı makamında ziyaret ettik. Nevşehir Belediyespor için gerekli desteği yapacağının sözünü aldık.

Ardından Sayın Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Enes Eminoğlu ile görüşerek Nevşehir Spor ile ilgili istişarelerde bulunduk. Projelerimize büyük destek sözü aldık. Bakan yardımcımıza misafir perverliği için teşekkür ederiz." dedi.

Editör: Fikret Capacı