Kupa Beyi Nevşehirspor, son olarak Spor Toto 3.Lig ekiplerinden  Kozan Belediyespor’da forma giyen savunma oyuncusu Deniz Ozan Tintin ile anlaşmaya vardı.

BAL Ligi temsilcimiz Nevşehirspor transferde gaza bastı.

Edindiğimiz bilgilere göre Kırmızı-Beyazlılar, Spor Toto 3.Ligi takımlarından Kozan Beledieyspor forması giyen Deniz Ozan Tintin’yle sözleşme imzaladı.  Savunmanın göbeğinde stoper mevkiinde forma giyen 27 yaşındaki futbolcu, Kulüp başkanı Muzaffer Leblebici ile  görüştü.

Profesyonel 3.Lig Kozan Belediyespor’un oyuncusu Deniz Ozan Tintin’i BAL liginde mücadele eden Nevşehirspor forması giydirmek için ikna ettiklerini belirten Başkan Muzaffer Leblebici; “ BAL liginde  mücadele eden Nevşehirspor’u tercih ettiği için kendisine teşekkür ediyorum. Deniz Ozan Tintin şampiyonlukları yaşamış bir oyuncu .En son Kozan Belediyespor’da şampiyonluk yaşamış Deniz Ozan Tintin geçen sezon bir üst lige oynadı.Oldukça başarılı bir oyuncu olan Deniz Ozan bugün Nevşehir'e kendisini kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bizde  hayırlısı ile aynı heyecanı yaşıyoruz. Sonuca hep beraber sezon sonunda ulaşmış oluruz. Zira bu sene o sene diyoruz ve Ligde ve Kupada hedeflerimiz büyük ” dedi.

PROFESYONEL LİGİ İSTEYEN BİR TAKIMA GELDİM

Nevşehirspor’un yeni transferi imza attı.Formayı giyip iddialı açıklamalar yaptı. Deniz Ozan Tintin, kendisini Nevşehirspor’lu yapan imzayı atmasının ardından Nevşehirspor formasın giymekten mutlu olacağını söyledi.  Yeni sezonda Nevşehirspor’un başarısı için ter dökeceğini belirten Deniz Ozan Tintin; “ İlk önce hedefi olan bir takıma geldiğim için mutluyum. Nevşehirspor belli çizgisi olan bir takım. Profesyonel ligi ciddi bir şekilde düşünen bir takım olduğunu görünce hiç düşünmeden teklifi kabul ettim. İnşallah Allah’ın izniyle bu yükün altından kalkacağız. Başkanımız, hocamız ve takım arkadaşlarımızla beraber bu sezon bir üst lige çıkacağız.Allah utandırmasın diyorum” dedi.


 Başarılı defans oyuncusu 2014-2015 sezonunda  transfer olduğu Kozan Belediyespor’un aynı sezon profesyonel 3.Lige çıkmasında katkı sağladı. Geçen sezon profesyonel 3.Lig’de Kozan Belediyespor forması giyen Deniz Ozan Tintin  ligde 24  Ziraat Türkiye Kupasında 1 toplam 25 maçta forma giydi.Ligde 1 maçta rakip fileleri havalandıran 27 yaşındaki başarılı futbolcu 10 kez sarı kart gördü.BAL Liginde şampiyonluk mücadelesi verecek Nevşehirspor ile sözleşme imzalayarak futbol kariyerine yeni bir pencere açan savunma oyuncusu Deniz Ozan Tintin yeni sezonda Nevşehirspor kulübünün başarısı için ter dökecek.

DENİZ OZAN TİNTİN KİMDİR?

1990 Gaziantep doğumlu başarılı savunma oyuncusu Deniz Ozan Tintin futbola 2004 yılında PTT 1.Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehirbelediyespor’da başladı.  Futbola ilk adımı attığı Gaziantep Büyükşehirbelediyespor’da 6 yıl top koşturan  Deniz Ozan Tintin, 2010 yılında Bergama Belediyespor’a transfer oldu. 1 yıl başarıyla Bergama Belediyespor forması giyen savunma oyuncusu Tintin,2011-2012 sezonunda Şehit kamil Belediyespor’la anlaştı.2 yıl Şehit kamil Belediyespor’da oynayan Deniz Ozan,Şahinbey Belediyespor’a transferi gerçekleşti.Aynı sezon yarım devre Şahinbey Belediyespor’da forma giyen savunma oyuncusu ligin ikinci yarısında Bucak Belediyespor’la anlaşarak sezonu tamamladı.Bir sezonda iki ayrı takımda top koşturan Deniz Ozan Tintin başarılı performansıyla bir çok takımın transfer listesine adını yazdırdı. 2014 yılında  BAL Ligi ekiplerinden Adana Kozan Belediyespor’la transfer oldu.  Tintin, 2014-2016 yılları arasında Kozan Belediyespor için ter döktü.  Kozan Belediyespor  2014-2015 sezonunda  BAL liginde şampiyon oldu ve Spor Toto 3.Lig’ine yükseldi. Deniz Ozan Tintin takımının 3.Lig’e çıkmasında katkı sağlayan oyuncular arasında bulundu. Deniz Ozan 2015-2016 sezonunda 3.Lig’de mücadele eden Kozan Belediyespor ‘da  ligde 24  Ziraat Türkiye Kupasında 1 toplam 25 maçta forma giydi. Titin,geçtiğimiz sezon 25 resmi maçta Kozan Belediyespor’un formasını başarıyla taşıdı.Başarılı oyuncu yeni sezonda Nevşehirspor’un başarısı için ter dökecek.


Haber: Mustafa Ferveren