Nevşehirspor da Cantekin Ailesinin istifası sonrası yaşanan belirsizlik ve kaos ortamı sonrası Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Nevşehirspor'un mevcut ve Eski yönetimi ile yeni yönetime talip olacak Nevşehirspor gönüllüsü iş adamları AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz başkanlığında Nar Belediyesinde toplandı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş, Nevşehirspor Eski Yöneticisi Serhat Cantekin, Nevşehirspor'a gönül veren Nevşehir'in Önde gelen iş adamlarından Muzaffer Leblebici, Çetin Ulukuş ,Salih Dirikoç , Ulutaş Dirlik , Fatih Ün, Umut Aras, Ali Akkoç ve Nevşehirspor Taraftar gurubu Genç Meterisliler Başkanı Ahmet Yetişir Nevşehirspor'un bugünü ve geleceğini masaya yatırdılar.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz," Öncelikle yaklaşık 5 yıldır şehrimizin takımı olarak bizleri temsil eden Cantekin Ailesi başta olmak üzere Nar Belediye Başkanı ve Yöneticilerine teşekkür ediyorum. Yine Nevşehirsporumuza bu güne kadar maddi manevi destek veren Belediye Başkanımız Hasan Ünver'le birlikte tüm kişi ve kurumlarımızada teşekkürü bir borç biliyorum.  Nevşehirspor GK adına bugünki toplantımıza Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver'de katılacaklardı fakat şuan yaşadığı bir rahatsızlık sonucu şuan aramıza dahil olamamıştır dedi 

Açıkgöz, "Öncelikle Başarı ve hepimizin özlem duyduğu bir Nevşehirspor'u oluşturmak için dün yaşanmışlıkları, küslükleri kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, dersler çıkartmalı, dünü değil yarını düşünerek tek yumruk olmamız kucaklaşmamız birlik ve beraberlikle hareket etmemiz gerekiyor. Ayrıştırmalara ötekileştirmelere fırsat vermeden ortak hareket etmeliyiz zira, Nar'da bizim, Çat'ta, Kavak'ta bizim Kozaklı'da.... Tüm köyleri , beldeleri ve merkeziyle birlikte 7 ilçesiyle bu şehrin çatısı olarak ortak noktamız Nevşehirspor'umuzu bir an evvel nasıl profesyonel lige taşırızı konuşmamız gerekiyor. Siyasetçi kimliğimle Spor'un her zaman içerisinde olan bir kişi olarak, Nevşehirspor'un Bu şehre önemli katkılar sağlayacağı düşüncesiyle bugünki toplantıyı önemsiyorum. Nevşehir ve Kapadokya Bölgemizin tanıtımı, Gençlerimizin spora teşvik edilmesi ve şehrin bütünleştirici unsurları gibi büyük önem arzeden Nevşehirspor konusunda topyekün elimizi bu taşın altına koymamız gerekiyor.  Biz üzerimize düşenleri dün olduğu gibi bugünde yarında yapmaya hazırız. Öncelikli olarak ivedi bir şekilde herkesi kucaklayangüçlü bir yönetim oluşturmalıyız" dedi.

Daha sonra yaklaşık 3 saat süren toplantıda herkes teker teker söz alarak fikir ve düşüncelerini paylaştılar. Toplantı sonrası alınan karar neticesinde Bu hafta sonuna kadar Yeni Yönetim Listesinin oluşturulması görevi Çat Belediye Başkanı Kamil Duru Başkanlığında
 iş adamları Çetin Ulukuş, Salih Dirikoç, Ali Akkoç ve Ulutaş Dirlik'e verildi.

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru'da yaptığı açıklamasında, Herşey Nevşehirspor için... Bu amaç ve doğrultuda Türkiye'nin sayılı iş adamlarından önemli bir isminin yeni yönetimde yer alacağını müjdeledi.

Toplantı sonrası Nevşehirspor konusundaki destek ve hassasiyetleri için Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e teşekkür ettiler.

Yeni oluşturulacak Yeni yönetim Kurulunun En geç bu hafta sonuna kadar yönetimin belirlenerek çalışmalara başlaması bekleniyor.


Alınan Karar: 
Nevşehirspor için bugün gerçekleşen toplantıdan NEVŞEHİR, ÇAT ve NAR ın birleştiği bir yönetimin oluşumuna karar verildi. Yeni yönetimin oluşturulması görevi Çat Belediye Başkanı Kamil Duru'ya verildi. Nevşehirspor camiasına hayırlı olur inşallah..

Detaylar Geliyor...