Bal ligi temsilcimiz Nevşehirspor GK nün Türkiye kupasındaki rakibi belli oldu.Türkiye Kupasında rakibimiz Karaman Bld spor oldu takımımıza başarılar diliyoruz.

 Nevşehirspor ligde aynı gruptan Bal ligi 5.grupta yer alan rakibi Karaman Belediyesporla deplasmanda oynayacak.Maçlar tek maç olarak eleme usulü oynanacak.

Türkiye Kupasında Nevşehirspor’un da içinde bulunduğu takımların yer aldığı kura çekimleri için A Haberi merakla izlerken duygu ve düşüncelerini öğrenmek için Telefonla aradığımız Nevşehirspor GK Asbaşkanı Sayın Sedat Cantekin’i Kura çekimleri için şuan ekran başında olduğunu düşünürken Nevşehirspor GK tesislerine mutfak malzemesi ararken bulduk.Cantekin Kurada kim çıkarsa çıksın önemli değil yorumunda bulundu.

Bir taraftan bu durum bizi büyük bir şaşkınlığa iterken Memleket sevdası ile elini taşın altına koyup büyük bir eksikliğimiz olarak Nevşehirspora sahip çıkan Genç girişimci İş Adamı Sayın Sedat Cantekin i  yürekten kutlamak bir taraftan da Nevşehirspor GK nünü önünün ne kadar açık olduğunun bir gerçeğini de ortaya koyuyordu.Bir farklı yorumda bir çoğumuz evinde iş yerinde rahat oturup işimiz gücümüzde iken bu şehrin gerçekleri ve değerlerine sahip çıkmak adına gecesini gündüzüne katarak evinden eşinden işinden evladından ve kendinden zaman ayırıp bu şehrin namusu olarak değerlendirebileceğimiz Nevşehirspor  için çalışıp çabalıyordu.

Teşekkürler Başkanım..!

Her Nevşehirliyim diyen ve bu memleketin ekmeğini yiyen suyunu içen herkesin Nevşehirspor a destek olması ve Cantekin Ailesinin yanında olması bu çorbaya katkıda bulunması gerekiyor.