2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı için öğrenci alacak olan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü özel yetenek sınavı seçmeleri başladı. Seçmeler NEVÜ kurumsal Youtube sayfası  https://youtu.be/TpAc3zUM9X8 adresi üzerinden de canlı olarak yayınlanıyor.

NEVÜ Damat İbrahim Paşa Yerleşkesi Spor Merkezi’nde bugün başlayan özel yetenek sınavı sonuçlarına göre 2021-2022 eğitim-öğretim yılı için NEVÜ Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü’ne; 4’ü olimpik, 2’si olimpik olmayan, 15’i kadın, 15’i erkek, 5’i yabancı uyruklu, engelli adaylarda ise 2’si kadın ve 2’si erkek  olmak üzere toplam 45 öğrenci özel yetenek sınavı ile alınacak. 

Sınavda Pandemi Tedbirleri En Üst Seviyede Tutuluyor

Dünya ölçekli yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle önlemlerin en üst düzeyde tutulduğu Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü özel yetenek sınavında adaylar parkura numara sistemi ile alınırken, sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde hazırlanan parkurda görevli personel ve adayların da maske ve dezenfektan ile korunmaları sağlanıyor.

Ayrıca yapılan NEVÜ Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü özel yetenek sınavında değerlendirmelerin şeffaflığı için adayların parkur performansları an ve an kamera ile kayıt altına alınırken, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) https://youtu.be/TpAc3zUM9X8  sayfasından da canlı olarak yayınlanıyor.