NTSO’DAN “KOSGEB DESTEKLERİ BİLGİLEDİRME” TOPLANTISI

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından  30.09.2014 (yarın)  “KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenecek.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan konu ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak,  NTSO - KOSGEB  işbirliği ile gerçekleştirilecek toplantının  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşeceğini belirterek, “ Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası  tarafından düzenlenen girişimcilik kurslarından sertifika alan  girişimci adaylarımızın yanısıra küçük ve orta ölçekli işletme sahiplerini ilgilendiren  KOSGEB desteklerinin şartlarının ve başvurularının nasıl yapılacağı konusu bu toplantıda ele alınacak.  Kısa adı KOSGEB Olan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Nevşehir Hizmet Merkezi Müdürü Necati  Günaydın’ın vereceği bilgilendirme seminerinin ardından , toplantıda küçük ve orta ölçekli işletmelerimizin yanısıra yeni girişimcilerin devlet hibelerinden ve desteklerinden yararlanma yolları anlatılacak.” Dedi.

NTSO Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan,  Devlet’in   başta KOSGEB olmak üzere, Ulusal Ajans,Ahiler kalkınma Ajansı ve TKDK gibi bir çok kurumu vasıtasıyla işletmelere ve yeni girişimcilere  maddi imkanlar tanıdığını hatırlatarak, “Bu ve bunun gibi  destekle fonlarından yararlanmayı amaçlayan  girişimcilerimizi Odamız Meclis Salonu’nda 15.00’de  yapılacak  toplantıya bekliyoruz. “ şeklinde konuştu .