Nevşehir'de Yaşayan Aynur ve Yüksel Gostak çiftinin SMA Tip 1 hastalığı teşhisi konulan 4 aylık bebeği minik Yusuf Eren için başlatılan kampanyaya Nevşehir'den çok anlamlı bir destek geldi.

Nevşehir'de Pazarcı esnafının 6 yaşındaki küçük kızı Esma Nur Öztürk, kumbarasındaki tüm parasını SMA hastası "Yusuf Eren Yaşasın" kampanyası'na bağışladı.

6 yaşındaki Esmanur Öztürk, kendisine bilgisayar almak için kumbarasında biriktirdiği 400 TL'yi Nevşehirli SMA hastası 4 aylık Yusuf Eren'e bağışladı. Tedavisi için bağış bekleyen Yusuf Eren'e herkesin yardım etmesini isteyen Esmanur bu konuda Nevşehir'de herkesin duyarlı olması gerektiğini söyledi.

100. Yıl Ülfet Başer İlköğretim Okulu 1-B sınıfı öğrencisi Esmanur Öztürk,"Sevgili Yusuf Eren hepimiz senin yerinde olabilirdik. Kumbaramdaki bütün paralar sana feda olsun. Keşke sihirli değneğim olsaydı da seni iyileştirebilseydim. Yusuf’a yardım edelim arkadaşlar Yusuflar ölmesin" dedi.

Kumbarasındaki 400 TL'yi bağışlayan Esma Nur'un annesi ise yaptığı açıklamasında; "Okulumuzda yardım toplanıyor kumbaramda biriktirdiğim tüm paralarımı minik Yusuf'un iyileşmesi için vericem. Yusufun yerinde bende olabilirdim. Ben yine biriktiririm annecim." deyince bende çok duygulandım hiç itiraz edemedim. Kendine bilgisayar alacaktı üç beş aydır biriktiriyordu. İnşallah Yusuf'a da şafi ismiyle şifa versin rabbim inşallah" dedi.

Bağış Yaparken Yazdığı Notla Herkesi Duygulandıran 100. Yıl Ülfet Başer İlköğretim Okulu 1-B sınıfı öğrencisi Esmanur Öztürk yazdığı notunda; "Sevgili Yusuf Eren inanıyorum iyi olacaksın. Ben de senin eline sımsıkı tutacağım. Allah'a senin için dua edeceğim." 

Nevşehirli Esma Nur son dönemde unuttuğumuz "yardımlaşma ve paylaşmayı" büyüklerine hatırlattı.