Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Doğala köyünde Öztürk ailesi, yaklaşık 1 ay önce koronavirüs ile tanıştı. 3 gün önce babası Mehmet Öztürk (Gazi)’ü önceki günde eşi Belgıya Öztürk'ü Koronavirüs nedeniyle kaybeden Doğala köyü Muhtarı Azmi Öztürk bugünde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Bu acıya yürek dayanmaz!

Doğala köyü Muhtarı Azmi Öztürk'ün ölüm haberi gerek Doğala köyü gerek Derinkuyu ilçesi gerekse tüm il genelinde kendisini tanıyan tüm sevenlerini yasa boğarken, aynı virüs nedeniyle Muhtar Öztürk'ün kızı ve annesininde Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altında olduğu bildirildi. (Annesi ise Yoğun Bakımda Yatıyor.)

Muhtarın cenazesi bugün Doğala köyünde defin edilecek.

Başsağlığı ve Taziyeler:

Öte yandan Nevşehir'in sevilen saygın muhtarlarından Doğala köyü Muhtarı Azmi Öztürk'ün vefatı sebebiyle Nevşehir Valiliği, Nevşehir İl Özel İdaresi, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy ve Derinkuyu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Sarı'da bir taziye mesajı yayımladı. Yapılan açıklamada; "Yakalandığı koronavirüs hastalığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü Nevşehir Devlet Hastanesinde vefat eden Derinkuyu ilçemiz Doğala Köyü Muhtarı Azmi Öztürk'e Allah'tan rahmet, başta ailesi, yakınları ve Derinkuyulu hemşerilerimize sabır dileriz."

Allah rahmet eylesin...

FİB Haber Merkezi olarak hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kul*ları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

15.12.2020