Ortahisar Belediyesi’nin düzenleyeceği “8. Uluslararası Halk Dansları Ve Müzik Festivali” heyecanı 11-12 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılacak.

Özel halk dansları gösterileri, ‘Ahmet Şafak ve Mustafa Taş’ konserinin de olacağı festival ile Kapadokya'nın merkezi Ortahisar, 2 gün boyunca kültür ve sanatın merkezi olacak.

11-12 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festivale çok sayıda ülke katılacak. 2 gün boyunca dünya kültürüne ev sahipliği yapacak olan Ortahisar'daki festivalde barış, kardeşlik ve dostluk vurgulanacak.

Kortej ve Mehter marşlarından sonra, bir çok farklı Ülkeden ve farklı yörelerden halk dans grupları performanslarını sergileyecek.

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş yaptığı açıklamasında; "Kültür ve Turizm Bakanlığımızın katkılarıyla, 11-12 Temmuz 2023 tarihlerinde, Belediyemiz ile Ankara Yenimahalle Sanat Kültür Gençlik ve Spor Kulübünün birlikte düzenleyeceği “8.Uluslararası Halk Dansları ve Müzik Festivalimize” tüm hemşehrilerimizi ve misafirlerimizi bekleriz…" dedi.


"Festivalimiz Ücretsizdir"

Başkan Ateş; "Bölgemiz turizmine ve tanıtımına çok önemli katkılar sağladığına inandığımız festivalimize, bu yıl 7 farklı ülke katılacak olup, dans gösterilerinin ardından; festivalimizde Salı akşamı Mustafa TAŞ, Çarşamba akşamı da Ahmet Şafak sahne alacaktır. Şimdiden iyi eğlenceler dileriz." ifadesinde bulundu.