31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde güven tazeleyerek AK Parti'den yeniden Ortahisar Belediye Başkanı seçilen Mustafa Ateş, seçim sonrası vatandaşlardan tebrik çiçeği ve hediyeleri göndermeleri yerine eğitime burs sağlamalarını rica etti.

Sosyal medyadan paylaştı

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasının Eğitimci Belediye Başkanı Mustafa Ateş, kendisine tebrik için çiçek gönderilmesi yerine öğrencilere burs verilmesini istedi.

31 Mart yerel seçimlerini kazanarak yeniden belediye başkanı olarak seçilen Mustafa Ateş, öncelikle  kutlama için çiçek göndermek yerine öğrencilere burs katkısı çağrısında bulundu.

Başkan Ateş sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada; "Tarafıma tebrik amacıyla çiçek göndermeyi düşünen hemşerilerimden ricamdır. Tebrik çiçeği göndermek yerine ihtiyaç sahibi ailelere yardım ve öğrencilerimize burs katkısı sağlamanız daha güzel olacaktır. Nazik düşünceleriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

TEŞEKKÜRLER ORTAHİSAR...

Başkan Ateş; "Ortahisar tarihinde 56 yıl sonra bir ilki gerçekleştirip, üst üste ikinci kez şahsımı Belediye Başkanı seçerek yeniden bir tarih yazan, 1006 Oy ve %47,2 ile emaneti bize yeniden tevdi eden Ortahisarlı hemşehrilerime çok teşekkür ederim. Bu süreçte bana güvenip destek olan gönüldaşlarıma ve ekip arkadaşlarıma da özellikle şükranlarımı sunarım. Desteklerinizi asla unutmayacağım.

Mazbatamızı aldıktan hemen sonra Hükümetimizin ve Milletvekillerimizin büyük destekleriyle; Ortahisarımızı en güzel, en adil, en dürüst, en hoşgörülü ve en şeffaf şekilde yönetmeye devam edeceğiz....

Kıymetli dostlarım; göndermeyi düşündüğünüz ÇİÇEKLERİN yerine, Ortahisarlı Üniversite Öğrencilerine burs şeklinde geri dönecek olan, "Ortahisar Kadınları Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği"ne ait aşağıda detayları yazılı Banka Hesabına bağış yapmanızı istirham ediyorum. Yapacağınız yardımlar için şimdiden teşekkür ederim...

Hesap Adı : ORTAHİSAR KADINLARI

IBAN No : TR28 0001 2009 6870 0010 2601 26