Ortahisar kasabası halkının hayatına dokunan projeleriyle dikkat çeken AK Parti Ortahisar Belediye Başkanı ve adayı Mustafa Ateş, seçildiği ilk günden bu yana samimiyeti ve yapmış olduğu çalışmalarla Ortahisar halkının sevgilisi olmayı başardı.

Samimi, Çalışkan, Dürüst, Şeffaf, Kucaklayıcı...

Belediye çalışmalarından memnuniyetini dile getiren Ortahisarlı vatandaşlar Başkan Ateş'in yapmış olduğu çalışmaları taktir ettiklerini dile getirdiler.

Göreve başladığı ilk günden beri halkın büyük sevgi ve saygısını kazanan Belediye Başkanı Ateş, yapmış olduğu samimi ve özverili çalışmalarıyla göz doldurdu.

Ortahisar'da vatandaşlar bir çok ilklere şahit oldukları hizmetleri kasabasıyla buluşturan Belediye Başkanı Mustafa Ateş'in yapmış olduğu çalışmalardan memnun kaldıklarını söylediler.

Alt yapıdan üst yapıya, sosyal yaşamdan eğitim ve sportif atılımlara kadar her türlü hizmetin vatandaşlara en iyi şekilde yansıtıldığı söyleyen Ortahisarlı vatandaşlar, Belediye Başkanı Mustafa Ateş'e tam destek veriyor.

Başkanları Mustafa Ateş'ten memnun olduklarını belirten Ortahisarlı vatandaşlar, kasabamıza verilen hizmetlerle bize değer verildiğini hissettik. Samimiyeti, özverili çalışmaları dürüstlüğü ile kendisini çok seviyoruz. 31 Mart'ta sıra bizde. "Eğriye eğri doğruya doğru" demek için sandık başına gidip, oyumuzu Başkanımız Mustafa Ateş'e kullanacağız" dediler. 

Sonuç olarak 5 yıllık ilk döneminde taraflı tarafsız herkesimin büyük takdir ve sevgisine mazhar olan Başkan Ateş'in Karnesi; 'Pekiyi'lerle Dolu...

Ortahisar Halkı Başkan Ateş'in Yanında...

Başkan Ateş, "Öncelikle Ortahisar'da gösterilen büyük teveccüh sebebiyle tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bizim niyetimiz doğduğumuz topraklara hizmet etmek, insanımızın derdine ilaç olmak ve gönüllerini kazanmaktır. Bizler sizin hizmetinizdeyiz. Allah’ın izniyle kucaklaşan bir Ortahisar, birbirine sahip çıkan bir Ortahisar, yarının muhteşem geleceğinin inşasına katkı sağlayacaktır. Bu bağlam da vatandaşlarımızın duasına, Allah’ın rızasına talibiz. Duanızı ve desteklerinizi esirgemeyin. Ayırmadan, ayrıştırmadan, birliğimizin gücüyle umutlu bir gelecek için hep birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

................................

ATEŞ: "TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ’NDEN İKİ PROJEMİZE BİRDEN ÖDÜL"

5 yıllık görev süresi boyunca bir çok projeyi hayata geçiren Mustafa Ateş yönetiminde ki Ortahisar Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği (TKB) tarafından 22’ncisi düzenlenen “Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması”nda ödüle layık görüldü.

Konuyla ilgili Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş yapmış olduğu açıklamasında, "Üyesi olduğumuz Tarihi Kentler Birliği (TKB) tarafından 22’ncisi düzenlenen “Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması” sonucunda “Hüseyin Galip Efendi Kütüphanesi Restorasyon Projesi ve Tepebaşı Meydanı Sokak Sağlıklaştırma Projesi” proje ödülüne layık görülmüştür.

Sayın Cumhurbaşkanımızın ellerinden aldığımız ödülden sonra, yine Türkiye genelindeki 397 belde belediyesi arasında tek olmanın ve bu ödüle layık görülmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Ülkemizde yaşanan doğal afetlerden ötürü bu yıl tören düzenlenememesi sebebi ile ödülümüz, Birlik tarafından belediyemize teslim edilmiştir.

Ortahisar Belediyesi olarak “kimlikli kent” kavramını güçlendirmeyi, kentin hafıza mekanlarını geleceğe taşımayı, atıl durumdaki yapıları restore ederek yeniden işlevlendirilmesini, buraların yaşayan canlı odaklara, kamusal alanlara dönüşmesini destekliyor ve teşvik ediyoruz…" dedi.