Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında eğitim başta olmak üzere sanat ve kültür hayatına düzenlediği etkinliklerle katkı sağlayan Ortahisar Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınları unutmadı. 

TRT’de yayınlanan ’Sen Türkülerini Söyle’ adlı şarkı yarışmasında performansıyla büyük beğeni toplayan İbrahim Yıldız, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Ortahisar Belediyesi ev sahipliğinde 8 Mart Cuma akşamı saat: 20.00'de Anka restaurantta ücretsiz konser verecek.

8 Mart Dünya kadınlar gününü kutlayan Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, "Ortahisarımızın bayanları her şeyin en güzeline layıktır. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde düzenleyeceğimiz ve sürpriz hediyelerle dolu İbrahim YILDIZ konserimize, tüm bayanlarımız ve misafirlerimiz davetlidir…" dedi.

"Kadınların mutluluğu hepimizin mutluluğudur” 

Belediye olarak her çalışmalarında kadınların konforunu ve mutluluğunu hep öncelediklerini ifade eden Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş: "İnancımız ve kültürümüz kadını her zaman el üstünde tutmayı emrediyor. Biz de hem günlük hayatımızda hem de belediye faaliyetlerimizde bu ilkeyi göz önünde bulunduruyoruz. Ortahisar Belediyesi olarak kadınların sosyal hayatın içinde aktif bir şekilde yer almasını sağlayacak birçok proje yürütüyoruz. Tüm bu çalışmalarımızı da Ortahisarlı kadınlarımızı taçlandırarak yürütüyoruz.  Ailenin temel taşı olan kadınlarımızın sosyal hayatını zenginleştirerek onları mutlu etmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda düzenlediğimiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerimize tüm hanım efendileri davet ediyor sağlıklı günler diliyorum”

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KONSERİ

Yer: ANKA RESTAURANT

Tarih: 8 MART CUMA

Saat: 20.00

ORTAHİSAR ORTAHİSARLI KADINLARA ÖZEL  İBRAHİM YILDIZ

ORTAHİSAR (ÜCRETSİZ)

8F3112C9 1B05 41Eb 9C61 De4Aab545Bf7