AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Karayolları 67.Şube Şefliğini ziyaret ederek Şube Şefi Mustafa Dağaslanı ile Karayolları ağında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Şube Şefi Mustafa Dağaslanı, Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünce ilimizde yürütülen, hedeflenen çalışmalar ve yatırım faaliyetleri hakkında Milletvekili Süleyman Özgün’e bilgi verdi.

Yol yapım çalışmaları ve projeleri, kavşak projeleri, bakım, onarım, trafik güvenliği, vb. projeler hakkında da bilgiler aktardıktan sonra makine parkı ziyaret edildi.

Ziyaret sonrası açıklama yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; Son zamanlarda hayata geçirilen devasa projelerle ülke genelinde karayolu standartlarımızın üst seviyelere ulaştığını, Nevşehir'in de bu yatırımlardan hakkı olan payını almak için gayret gösterdiklerini ve ilimizdeki yatırımların büyük bir hızla devam ettiğini ifade etti.


Milletvekili Özgün; Karayolları 67.Şube Şefliğimizdeyiz. Nevşehir'de yapımı devam eden yol çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk. 28 km olan yol çalışmasının son 12 km'lik kısmının en kısa sürede bitirilmesi için gerekli çalışmalar sürdürülüyor. Misafirperverliklerinden dolayı Şube Şefimiz Mustafa Dağaslanı ve ilimizde yürütülen projelerin hayata geçirilmesinde, Karayolu Teşkilatının tüm personeline gösterdikleri özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.