Derinkuyu ilçesinde yoğun ilgi ile karşılanan AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Süleyman Özgün sonrasında Yazıhüyük kasabası ve Suvermez köyünde  esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek geçmiş bayramlarını tebrik etti.

Özgün'e ziyaretinde Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Derinkuyu İlçe Başkanı Hakan Demir, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yıldırım, Meclis üyeleri, 28. Dönem Milletvekili A.adayı İsmail Usta ve partililer eşlik etti.

2023 seçimleri nedeniyle saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Milletvekili adayı Süleyman Özgün, Derinkuyu'da esnafları tek tek ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunurken, istek ve beklentilerini dinleyerek sohbet etti.

Gerçekleştirdikleri ziyaretlerle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Özgün, "14 Mayıs seçimleri, Türkiye'nin tarihi dönüm noktalarında biridir." ifadesinde bulundu.

14 Mayıs seçimlerine az bir süre kaldığını hatırlatan Özgün, " Türkiye'nin en önemli, en kritik seçimi bu seçimdir, asrın seçimidir. Çünkü 14 Mayıs'ta bu millet sadece kimin cumhurbaşkanı olacağına, sadece kimlerin milletvekili olacağına karar vermeyecek, bunun ötesinde 14 Mayıs seçimleri Türkiye'nin istikamet tayini seçimi olacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Bakınız 14 Mayıs seçimlerinde bir tarafta kim var dediğiniz zaman bir tarafta mazlumların sesi olan ve one minute diyerek Filistinlilerin sesini dünyaya duyuran ve dünya beşten büyüktür diyerek mazlumlara sahip çıkan ve engellilerin hamisi olan ve şehitlerin, gazilerin yakınından onlara himayelik yapan ve kimsesizlerin kimi olan Recep Tayyip Erdoğan var.

Ve yine bu ülkede Recep Tayyip Erdoğan kimdir dediği zaman Recep Tayyip Erdoğan bu ülkede yirmi iki bin kilometre duble yol yapar. Hızlı trenlerle ülkeyi kavuşturan okullarda ücretsiz ve öğrencilerin burslarını arttıran kredi yurtlarını kat kat arttıran ve neticede Türkiye’ye hizmet eden Recep Tayyip Erdoğan vardır arkadaşlar.

Ve bugün biz seçim gideceğiz. Bir tarafta dünyanın lideri ve mazlumların sesi tüm Müslümanların umudu olan Recep Tayyip Erdoğan varken karşı tarafta ise herşey ortada...  Ve şükürler olsunki  tüm ziyaretlerimizde vatandaşlarımız da bunu yakından görmekte ve herşeyin farkında.

Özgün, "Şimdi vakit, Türkiye Yüzyılı ile güvenli, huzurlu, zengin, güçlü, büyük Türkiye'nin vaktidir." 

Özgün, “Libya teskeresine, Suriye ve Irak tezkerelerine hayır diyen, yıllarca Ermeni işgali altındaki Karabağ savaşında Türkiye’yi Azerbaycan’a yardım etmekle suçlayanlar bir milli güvenlik sorunudur. Şunu kendileri de çok iyi biliyorlar ki bu zamana kadar aziz milletin, vatandaşın gücüyle iktidara gelemediler, gelemeyecekler. 14 Mayıs’ta milletimiz doğrunun ve ülkesi için gece gündüz demeden gayret gösteren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacaktır. Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta milletimiz Cumhurbaşkanımızı yeniden göreve getirecek ve Türkiye Yüzyılı’na ekonomik bağımsızlığımızı da kazanmış bir şekilde, hep birlikte kavuşmuş olacağız.” dedi.