Nevşehir'in Gülşehir ilçesini ziyaret ederek seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti milletvekili adayı Süleyman Özün, 14 Mayıs'ta Nevşehir'de zafer yazacaklarını ifade etti. 

"Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar." Diyerek başladığı seçim çalışmalarını Gülşehir İlçesinde sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Süleyman Özgün, Gülşehir'de vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. 

Özgün, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde çalışmalarına hız kattı.

Özgün, seçim çalışmalarında ziyaretlerine Gülşehir’de devam etti.

Gülşehir ve köylerinde seçim çalışmalarını sürdüren Özgün, Nevşehir için, samimiyet ve gayret ile canla başla çalıştıklarını söyledi.

Özgün vatandaşlarla tek tek sohbet ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için oy istedi. 

Özgün Nevşehir'i adım adım ziyaret ettiklerini belirterek; "Nevşehir'in bütün yerlerini gördük. Seçimin ne kadar önemli olduğunu herkes biliyor. Ama herkes kararını vermiş yani istikrarın bozulmasını kimse istemiyor. Durmak yok yola devam diyoruz. Cumhur ittifakı olarak birinci turda inşallah kazanacağız. Millet kararını verdi. İlk turda cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğiz. Milletvekili çoğunluğunu da alıp AK Parti'yi mecliste temsil edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Özgün son olarak ise şunları kaydetti: “14 Mayıs seçimlerinde il ve ilçe teşkilatlarımız ile tam kadro olarak sahadayız. Milletvekili adaylarımız ile birlikte vatandaşlarımızla bir araya gelerek kendilerine Türkiye Yüzyılını anlatıyoruz. İnanıyoruz ki Nevşehir Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye yine en güçlü desteği verecektir. Sahada görüyoruz ki Nevşehirli hemşehrilerimiz kararını vermiş. Sayın Cumhurbaşkanımıza sevgileri bir başka. İnşallah Nevşehir'i dev yatırımlarla Türkiye Yüzyılında da buluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerine değindi.