AK Parti İl Başkanlığı’nın 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ardından hayata geçirdiği ‘Nöbetçi Vekil’ uygulaması devam ediyor. ‘Nöbetçi Vekil’ uygulamasında bu hafta AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün nöbetçi milletvekili olarak görev aldı.

‘Vatandaş AK Parti’ye hücum etti”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, yaptığı açıklamada, nöbetçi vekil uygulamasının hem vatandaşlar için hem de kendileri için çok olumlu ve başarılı geçtiğini belirterek, AK Parti il başkanlığı tarafından organize edilen nöbetçi vekil uygulamasının vatandaşlar tarafından takdir topladığını söyledi. 

"Nöbetçi Vekil" uygulama kapsamında AK Parti İl Parti binasına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar dilek ve isteklerini Milletvekili Özgün'e ilettiler.

Özgün’e hemşehrilerinden sevgi seli 

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nda kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşlar ile tek tek görüşen Milletvekili Özgün, halk günü kapsamında vatandaşların dilek ve isteklerini dinledi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün'ün konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar, "Yardımlaşan yorulma bilmezmiş. " yönündeki yorumlarını da beraberinde getirdi.

Milletvekili Özgün; "İl Başkanlığımızdayız. Şehrimizde yaşayan her insanımızla hemhal olmak, onları dinlemek , çeşitli konularda istişarelerde bulunmak için mesaimize il başkanlığımızda devam ediyoruz." dedi.

Milletvekili Özgün'ün kendileriyle çok yakından ilgilendiğini ifade eden vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini ilettiler.

Editör: Fikret Capacı