AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Süleyman Özgün’ün seçim çalışmaları sürüyor. 

Ak Parti SKM birimi tarafından kararsız ve muhalif seçmenlerin aranmasıyla başlayan seçim programı çerçevesinde Milletvekili Adayı Özgün, teşkilat üyelerinin de katılımıyla Nevşehir’i adım adım dolaşıyor. Özgün, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye'nin geleceği için önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

Özgün, Ak Parti İl Başkanlığı tarafından belirlenen yol haritası çerçevesinde alış veriş merkezlerini ve bankaları ziyaret etti. Yaylaklı İşhanı, Sağlık İşhanı, Modern çarşı, Çekirdekçiler İş merkezi, Yavuz Kolukısa işmerkezi, Ortaklar İşhanı ve Özaltın iş merkezi bankalar Arpar ve Sahil İşhanı ziyaret edildi.

Akşam saatlerinde büyük bir coşkuyla açılışı yapılan seçim koordinasyon merkezinde Eski Başbakan Binali Yıldırım’ı karşılayan Ak Parti milletvekili adayları Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Mustafa Rauf Yanar ve Ak Kadroların tamamının coşkusu görülmeye değerdi. Özgün yaptığı açıklamada "Bugün itibariyle Türkiye'nin geldiği konum, dünya gündeminde önemli bir yer tutuyor. Bunu çok iyi değerlendirerek 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımızı daha güçlü destekleyerek güç vermemiz gerekiyor" diye konuştu.

Seçim koordinasyon merkezi açılışı sonrası organize sanayinde bulunan işçilerle akşam yemeği yiyen Özgün, gençlik buluşmaları çerçevesinde gençlerle bir araya gelerek sohbet etti.