NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanlığı Başkan Ünver’e şu ana kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Söz konusu açıklamada; “Gerek fiziki yapısı ile gerekse içerisinde Nevşehir halkına sunduğu hizmetlerle Ülkemizin en modern pazaryeri olan Nevşehir Pazaryerini ilimize kazandıran Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e minnettarlığımızı bir kez daha ifade ediyoruz.

1954 Yılında il olan, o günden yeni pazaryerine geçtiğimiz güne kadar yazları sıcak ve tozdan, kışları yağmur, kar ve çamur’dan muzdarip olan, yıllarca Nevşehir halkına ilkel şartlarda hizmet vermek durumunda kalan pazarcı esnafımızın imdadına yetişen Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver’e, belediye yönetimine, çalışanlarına bir kez daha teşekkür ediyoruz. Ülkemizin en modern ve Türkiye’ye örnek pazaryerini ilimize, pazarcı esnaflarımıza kazandırmakla kalmayıp, pazaryerimizdeki tüm sosyal tesislerimizin yapımında da büyük katkıları bulunan Nevşehir Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.

Modern pazaryerimizin yanında ilimize kazandırılan ve pazarcı esnafımızı çok büyük bir çileden kurtaran Sebze Halimizin ilimize kazandırılması da Sayın Başkanımızın Pazarcı esnafına, dolayısıyla Nevşehir halkına verdiği önemin önemli bir göstergesidir” denildi.