Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen 28.Dönem Milletvekilliği seçimi hakkında değerlendirmede bulundu.

Açıklamasında Pınarbaşı, “Öncelikle 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen 13.Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri ülkemiz ve ilimize hayırlara vesile olsun. Gönül isterdi ki Cumhurbaşkanlığı seçimi de ilk turda sonuçlansın ve ülkemiz olağan gündemine dönsün. Ancak bu mümkün olmadı. Yapılan seçimde Nevşehirli hemşerilerimizin teveccühü ile Milletvekilliğine seçilen Sayın Süleyman Özgün, Sayın Emre Çalışkan ve ilimizin ilk kadın Milletvekili olarak seçilen Sayın Filiz Kılıç’ı öncelikle tebrik etmek isterim. Esnaf teşkilatı olarak bizler de Cumhurbaşkanlığı seçimi ve kabinenin oluşması akabinde milletvekillerimizle birlikte şehrimizin sorunlarının çözümüne katkı sağlamak için üzerimize düşenden fazla çaba ve gayretle şehrimizin gelişmesine katkı sağlamaya çalışacağız. Her zaman dediğimiz gibi kazanan Türkiye olsun, kazanan Nevşehir olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni göreve başlayacak olan Milletvekillerimize çalışmalarında başarılar diler, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.