Prof. Dr. Bilge Uzun Sarı Psikoloji Nevşehir Şubesinde Danışan kabulüne başladı.

Prof. Dr. Bilge Uzun 29 Şubat Perşembe saat 19:00’da Özel Altılyıldız İlköğretim Kurumu Konferans Salonunda Veliler ile buluşacaktır. 3 Mart Pazar 15:00’de Nissara D&R’da Buda’yı Ararken Rumi’yi Buldum kitabının “İmza Günü” etkinliğinde olacaktır.

Türkiye'de Mindfulness yaklaşımıyla öne çıkan Prof. Dr. Bilge Uzun, Mindfulness temelli terapi yaklaşımlarını Türkiye'de tanıtan ve uygulayan öncülerden biridir. Kendisi aynı zamanda Kültüre Duyarlı Mindfulness yaklaşımıyla öğretmen ve ebeveyn programlarının geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması konusunda da çalışmalar yapmıştır. Mindfulness üzerine yazdığı kitaplar, yürüttüğü yüksek lisans ve doktora tezleri ile yaptığı çalışmalarla bu alanda önemli bir referans haline gelmiştir.

Prof. Dr. Bilge Uzun, Sarı Psikoloji Nevşehir şubesinde yetişkin terapisi alanlarında danışanlarını görmektedir. Bununla birlikte; iş insanlarına, özel okullara ve kurumlara yönelik kurumsal danışmanlık hizmeti vermektedir.

Prof. Dr. Bilge Uzun, 29 Şubat Perşembe saat 19:00’da Altınyıldız İlköğretim Kurumu Konferans Salonunda velilere yönelik “Ebeveynlik: Zihnin Arka Odaları” sunumunu gerçekleştirecektir.


Sarı Psikoloji Nevşehir Adresi: Esentepe Mah. Milli İrade Cad. Bölükbaşı İş Merkezi No:68/1 Nevşehir/Merkez

İLETİŞİM: +90 (546) 455 3850 / 0850 611 0888