Psikolog Alper Korkmaz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti İl Başkanlığı’na başvuru yaptı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından oluşturulan AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı komisyonuna ön başvurusunu yapan Psikolog Alper Korkmaz , daha sonra AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran'ı makamında ziyaret ederek, aday adaylığı başvuru dosyasını teslim etti.

Resmi Aday adaylığı sonrasında açıklamada bulunan Psikolog Alper Korkmaz, yaptığı açıklamada, "14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde, Nevşehir’imizden Milletvekili aday adayı olduğumu kamuoyu ile paylaşıyorum. Bu görevde kıymetli Nevşehir’li hemşehrilerimizin yanında olacağımın sözünü şimdiden vermek istiyorum. "dedi.

Psikolog Alper Korkmaz kim

Nevşehir’de doğdum. İlk, ortaokul ve liseyi Nevşehir’de okudum. Lisans eğitimimi Avrasya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümünde tamamladım. Lisans dönemimde bölümüm ile ilgili birçok eğitime katıldım. Lisansüstü eğitimime Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans alanında başladım. 2018 yılında Atlas Psikolojik Danışmanlık Merkezi’ni, 2019 yılında ise Kapadokya Psikoteknik Değerlendirme Merkezi’ni kurdum ve aktif olarak hizmet vermekteyim. Eğitimden ve öğrenmekten bir an bile vazgeçmeden devam etmekteyim.