İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Habertürk’te yayımlanan Esra Toptaş ile “Yerel Seçim 2024” programının konuğu oldu.

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Habertürk’te yayınlanan Esra Toptaş ile “Yerel Seçim 2024” programının konuğu oldu. Programda konuşan Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, 21 aylık belediye başkanlığında yaptığı bazı çalışmaları anlatırken yeni projelerini de paylaştı.

Programda konuşan İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, “bir kere şunu herkes çok iyi bilecek. Kapadokya’nın başkenti Nevşehir’dir. Ve biz Nevşehir’in turizmde alması gereken payı alması için çalışacağız. Hedefimiz 1 milyon turistin Nevşehir’imizi ziyaret etmesidir. Bunu da biz başaracağız. Kayaşehir’i turizme kazandırdığımız zaman istihdamıda artırmış olacağız. Burada 4 bin gencimize iş imkanı sağlayacağız” diye konuştu.

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ayrıca program da ilk 100 gün içerisinde yapacağı çalışmaları da paylaşırken Arı’nın projeleri Nevşehir halkı tarafından büyük ilgi gördü.