Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve il protokolü Ramazan ayının ikinci gününde iftarlarını depremzede vatandaşlarla birlikte yaptı.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve il protokolü, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler sonrasında Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Nevşehir Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK)’da misafir edilen depremzede vatandaşlarla iftarda bir araya geldi. Ramazan ayının ikinci günü depremzede vatandaşlarla birlikte aynı iftar sofrasını paylaşan Vali İnci Sezer Becel ve NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, daha sonra depremzede ailelerin Ramazan ayını tebrik ederek kendileriyle bir süre sohbet etti.  

Devlet ve millet olarak depremin ilk gününden itibaren her daim depremzede vatandaşların yanlarında olduklarını ve acılarını paylaştıklarını söyleyen Rektör Aktekin, yine devlet ve millet olarak bu yaraları hep birlikte sararak üstesinden geleceklerine inandıklarını ifade etti.