Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç ve beraberindeki heyet, Hacıbektaş Rıfat Kartal Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın yanı sıra Hacı Bektaş Veli Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Gökhan Keven, Güzel Sanatlar Fakülte Sekreteri Yüksel Yurteri, Avrupa Birliği Proje Koordinatörü ve Eurodesk Temas Noktası Serkan Başar ve öğrencilerin huzurevini ziyaretlerinde kendilerini Huzurevi Müdürü Recai Gündüz ve personel karşıladı. 

60 ve 104 yaş arası 42 yaşlının kaldığı huzurevi hakkında Müdür Recai Gündüz’den bilgi alan ve huzurevi sakinleriyle bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, huzurevi sakinlerine çiçek takdim etti.  

Rektörümüzün ve öğrencilerin kendilerini ziyaretlerinden son derece mutlu olduklarını ifade eden huzurevi sakinleri kendilerine teşekkür etti. Daha sonra üniversitemiz öğrencilerinden oluşan Grup Essah’ın seslendirdikleri birbirinden güzel türkülere eşlik eden huzurevi sakinleri, öğrenciler ile birlikte halay çekip eğlendiler.