10 Ocak Çalışan Gazeteciler günün nedeniyle BBP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Uysal ve Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Sağlamkardeş Nevşehir Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. BBP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Sağlamkardeş ziyarette yaptığı açıklamada, ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Sizler Nevşehir kamuoyunu gece gündüz demeden bilgilendirmek amacıyla çalışmaktasınız. Aslında gazetecilerin sadece bir gün değil her zaman hatırlanması gerektiğine inananlardanım. Ben yeniden sizlerin nezdinde Nevşehir’de görev yapan basın mensubu arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum’’ diye konuştu.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer ise böylesine anlamlı bir gün öncesinde bizleri ziyaret etmiş olduğunuzdan dolayı teşekkür ederim dedi.

BBP Nevşehir Belediye Başkan Adayı ve Merkez İlçe Başkanı İbrahim Uysal’ın Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde Muammer Başer’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Bayram Ekici ve Coşkun Sağlamdin’de hazır bulundu.


Haber:Coşkun Sağlamdin