Şahin Yayan, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Nevşehir ilinin Gülşehir ilçesine bağlı Tuzköy mahallesine muhtar adaylığını resmen açıkladı.

Tuzköy mahallesi'nde yaşayan vatandaşların daha güçlü bir temsilcisi olması amacıyla muhtar adaylığını açıklayan Şahin Yayan, Tuzköy'ün birlik ve beraberlik içinde daha yaşanabilir bir hale gelmesi için çıktığı bu yolda projelerini ve hedeflerini paylaştı.

Muhtar adayı Şahin Yayan, yaptığı açıklamada, Tuzköyr Mahallesi'nin zengin kültürüne olan derin bağlılığını ve mahallenin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek daha güzel bir gelecek inşa etmeyi amaçladıklarını belirtti.

Tüm Bilgi ve Tecrübemi Mahalleme Hizmet İçin Kullanacağım.

Tüm Tuzköy halkımızı 2024 mahalli yerel seçimlerde muhtar adayı olarak selamlıyor saygılar sunuyorum. Ben ve ekibim "TUZKÖY'DE EK İŞ DEĞİL TEK İŞ OLARAK" adaylığımızı açıkladık. Tuzköyünün tüm sorunlarını bilmekteyiz. Tuzköyü’ne hizmetleri öteletmemek için aday olduk. Şunu herkes iyi bilmeli ki "Tuzköy çantada keklik değil" o devri bitireceğiz. İnşallah yeni dönemde İdari amirlerimizle masaya yumruğunu vurabilecek bir encümenimizle bu sorunları çözeceğiz." dedi.

Mahallesine getireceği yenilikçi projelerle dikkat çeken Tuzköy'ün iddialı muhtar adayı Şahin Yayan, doğup büyüdüğü mahallesinde hayata geçirmek istedikleri çalışmaları anlatarak hemşehrilerinden destek istiyor.

İŞTE TUZKÖY'ÜMÜZ İÇİN PROJELERİMİZ!

  • Gülşehir'e doğalgaz gelmesi için sayı tamamlayan Tuzköy'üne doğalgaz gelmesi için tüm imkanların seferber edilmesini sağlayacağız. Doğalgaz demek mahallemizin değerini katlaması demek. Doğalgaz demek 1958 bize verilip elimizden alınan belde olmaya adımın tekrar başlangıcı insanlarımızı buralara çekmenin adımıdır.
  • Mahallemizin alt yapı sorunları afet evlerinde yol. Çimen üstü ve mezar mahallesinde yol sorunları.
  • Yıllardır köyümüzden akan özün ıslahı temizlenmesi.
  • Çakırcan da sultan bükünde kanallarımızın durumu . Çakırcan da ötelenen unutturulmaya çalışılan kapalı devre sulama sisteminin takipçisi olacağız.
  • Hayvancılıkla uğraşan arkadaşlar için belli yerlerde sulama ihtiyaçlarını karşılamak için çeşmelerin yapımı.
  • Karaburna mevkiine tatlı su hattı.
  • İlçe halk eğitim merkezi ile irtibata geçip kadınlarımıza yönelik kursların açılması.
  • Yine yaz tatillerinde çocuklarımıza yönelik kursların saz, gitar vs açılması.
  • Taziye evi ve misafirhane.
  • Mezarlığın düzenli bir şekilde temizliğinin yapılması.
  • Çocuklar için belirlenen yerlerde oyun parkları.
  • Tuzköy mahallesinde 15 kişilik bir belediye ekibinin devamlı kalmasını sağlamak.
  • Her yıl ekim ve bozum aylarında arazi yollarının kullanılır hale getirme işleri.
  • Her yıl belirlediğmiz yerlere ağaçlandırma çalışmalarımız ve mahallemizdeki önce dikilen ağaçların sulanması ve bakımını sağlamak.
  • İNŞAALLAH o günleri Allah nasip ederse her yıl bahar aylarında şenlik düzenlemek.

WHATSAPP DESTEK HATTI 7/24 HİZMETİNİZDE OLACAK!

Muhtar adayı Şahin Yayan, seçilmesi halinde, başlatacağı yeni uygulama ile birlikte "TUZKÖY Mahalle Muhtarlığımıza ait kuracağımız WhatsApp İhbar Hattına Her türlü öneri, şikayet, talep ve ihbarın kolayca İletebileceksiniz" dedi.

"Mahallemiz için Birlik olma vakti..." 0 545 956 50 50 

Bankamatik Muhtarı değil gönüllerin Muhtarı olmaya talibim.

Bizim için hiçbirşey imkansız değil yeter ki sırt sırta verelim ocu bucu demeyelim. İdari amirlerimizle encümenlerimizle Tuzköy'e en güzel hizmetleri getirmek dileği ile ALLAH'a emanet olun. Bu vesile ile tüm Tuzköylü hemşehrilerimin Berat kandilini kutluyor, hepinizi saygı ile selamlıyorum. Seçmek sizden Tuzköy’e hizmeti yönlendirmek bizden."

Şahin Yayan Kimdir?

1975 Gülşehir Tuzköy'de doğdum; ilkokul, ortaokul, liseyi Nevşehir‘de okudum, özel sektörde çalıştım bunun yanında köyde yıllardır çiftçilikle uğraştım. 2014, 2019 arası İsmail Toprak Muhtar iken azalığını yaptım. 3 Ay Muhtar vekilliği yaptım.  Tuzköy‘de ikamet etmekteyim evli 3 tane kız çocuğu babasıyım.

İRTİBAT: 0 545 956 50 50