AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir'de ikamet eden Suvermezli hemşerileri ile Kapadokya Vilayetler evinde bir araya gelerek görüşmelerde bulundu.

Savran: 'Biz Büyük Bir Aileyiz, Biz Hep Birlikte Nevşehir'iz‼'

Savran; "535 kilometre karelik Nevşehir'in tüm kesimlerine, kadını, erkeği, yaşlısı, genci, çocuğu ile sanayicisine, esnafına, öğrencisine, sivil toplum kuruluşlarına ve Nevşehir'de yaşayan tüm hemşerilerimle birlikte "Biz biriz, beraberiz. Biz büyük bir aileyiz. Biz hep birlikte NEVŞEHİR'iz...." dedi.

Biz hep birlikte büyük bir aileyiz diyen AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran; "Şehrimizde yaşayan Suvermezli hemşehrilerimizle buluştuk. Çok şükür bize inançları ve güvenleri tam. Hiçbir zaman bu güvenlerini boşa çıkamayacağız." dedi.

"Hizmet bizim için ibadettir"

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, "Gayesi hizmet olanın yardımcısı Allah'tır. Rabbim bizleri doğru bildiğimiz yoldan ayırmasın.. Amacımız, Yetimin hakkını korumak, güçsüze umut olmak. Aynı duaya amin deyip, aynı duyguları paylaşmak. Tüm bunları imar ederken odak noktamız her zaman hemşerilerimiz olacak. Allah'ın izniyle el ele, gönül gönüle vereceğiz ve Nevşehir'imiz için gecemizi gündüzümüze katıp hizmet edeceğiz. Biz hizmeti ibadet kabul eden bir ecdadın torunlarıyız, Allah yolumuzdan ayırmasın" diye konuştu.

Ev sahipliği için kendilerine teşekkür eden Suvermezli vatandaşlarımız ise, Başkan Savran'a 31 Mart Yerel seçimlerinde başarılar diledi.