Kentte mahalle sakinlerinin istekleri ile yakından ilgilenen, birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyen Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Vatandaşlarla oturup sohbet eden, esnaf ve mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Savran, ziyaret ettiği her yerde vatandaşların sıcak, samimi ilgisi ve sevgisi ile karşılanıyor.

“BEN KÜLTÜRÜ İLE DEĞİL, BİZ KÜLTÜRÜ İLE HAREKET EDİYORUZ”

Sosyal medya hesabından Yunus Emre'nin ''Maharet güzeli görebilmektir / Sevmenin sırrına erebilmektir / Cihan alem bilsin ki / En büyük ibadet sevebilmektir''sözlerini paylaşan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Şehrimizde kimseyi göz ardı etmeden, ötekileştirmeden, insanları kucaklayan ve bağrına basan bir anlayış ile hizmetlerine devam ettiklerini ifade etti.

Nevşehir için canla başla...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu çerçevesinde bu yeni yüzyılın Nevşehir'in de vizyonu olacağını vurgulayan Başkan Savran, “Çalışmalarımızda Nevşehir'imizin her bir ferdinin huzuru ve refahı önceliğimiz oldu. 7’den 77’ye her kesime hitap eden çalışmalarımız; altyapıdan kentsel dönüşüme, yeşil ve sosyal alandan eğitim ve spor yatırımlarımıza, turizmden çevreye her alanda atılımlar gerçekleştirdik. Devletimiz ve milletimizle el ele vererek şehrimize önemli yatırımlar kazandırdık. Hemşerilerimizin bize yüklediği sorumluluğun bilincindeyiz. Bu sebeple onlar ile sürekli bir araya gelip, dertleriyle dertleniyoruz. Cumhurbaşkanımızın çizdiği hedefler doğrultusunda Nevşehir'imizi Türkiye Yüzyılı vizyonuna hazırlamak için gayret gösteriyoruz. Bu doğrultuda Nevşehir'imizi daha da güzelleştirmek için çalışmalar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Tevazu, samimiyet ve gayretle 2024 yılında da ilimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Hizmetleri için kendisine teşekkür eden Nevşehirli vatandaşlarda; "Biz sizden çok memnunuz. Elinize sağlık. Her şeyimiz güzel. Yollarımız asfalt, hizmetler güzel, sularımız çeşmemizden hiç kesilmiyor, her mahallemize parklar yapılıyor, çöplerimiz düzenli alınıyor, dağlar kadar memnunuz, her daim yanınızdayız” dileklerini ileterek memnuniyetlerini dile getirdi. 

Editör: Fikret Capacı