Merkez üssü Kahramanmaraş dahil 10 ili büyük şekilde etkileyen depremin yaralarını sarmak adına ilk günden bu yana bölgede ve Nevşehir'de büyük mücadele veren Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, eksikleri yerinde tespit etmeye devam ediyor.

Nevşehir Belediyesi, deprem bölgesinde temizlik çalışmalarına devam ediyor

Başkan Savran, deprem bölgesine giderek hem depremzedelere hem de gecesini gündüzüne katarak çalışmalara katılan Nevşehir Belediyesi ekiplerine moral veriyor.

Yaraların sarılması için Nevşehir olarak 7’den 70’e tüm vatandaşlarla koordinasyon içerisinde bölgeye yardımları aralıksız olarak ilettiklerini ifade eden Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, deprem bölgelerinde çalışmalarını sürdüren belediye personelini ziyaret ederek, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“Hep birlikte yaralarımızı saracağız”

Depremin yaşandığı ilk andan itibaren devlet-millet kaynaşması ile tüm belediye imkânlarını deprem bölgelerine sevk ettiklerini ifade eden Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı, “Şuan Hatay Antakya'dayız. Mesai arkadaşlarımla beraber elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Depremden etkilenen bütün illerde devletimiz tüm imkanlarını seferber etti. Hep birlikte yaralarımızı saracağız. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın."

Nevşehir Belediyesi ekipleri tarafından depremin büyük hasara yol açtığı Hatay'da devam eden çalışmaları yakından takip eden Başkan Savran, ‘Tüm Türkiye tek yürek oldu, birlikte atıyor. Ülkemiz deprem kuşağında, fay hatları üzerinde ama bu milletin kalbinde yüreğinde fay hattı yok. Bizim buraya sunduğumuz katkı, gayret, iyi niyetle yapılan çalışmalardır. Onun için burada var gücüyle çalışan, gecesini gündüzüne katan tüm mesai arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ediyorum. ” dedi.