AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Fatma Çömçe, Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu'nu  makamında ziyaret ederek 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu, "Nevşehir'imizden Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulunan Sn. Uzman Dr. Fatma Çömçe'yi, ağırladık. Ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını diliyor, nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Çömçe daha sonra AK Parti Kozaklı İlçe Teşkilatı'na ziyarette bulundu. Burada İlçe Başkanı Orhan Uçar ve yönetimi ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Uzm.Dr. Fatma Çömçe, "Tüm ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza dediğim gibi ben sevdalısı olduğum Anadolunun kadim kenti Nevşehir'in bir evladıyım. Sizler gibi ara ara dolmuşlara binen, pazara giden, sizlerin dertleri ile hemhal olan bir kardeşinizim. 

Sizlerin özlem duyduğu milletvekili olacağım. Her zaman sizlerin hizmetinde ve sizlerin yanında olacağım.Her yerde karşınıza çıkacak, sürekli yanınızda olacağım. Sizden kaçan değil, sizi önemseyen ve size bir telefon kadar yakın olan, derdinizle dertlenen, sorunlarınıza çözüm bulmak için çırpınan, şehrim ve sizler için elimden gelen her şeyi yapacağım. Sizlerin vekili olduğumu her platformda dile getireceğim" dedi.