NEVŞEHİR(MHA) Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Kemal Duran başkanlığında Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Erdin Polat, Mali Hizmetler Merkez Müdürü Yusuf Ertana, Avanos S.G.M. Müdürü Osman Çoban, Ürgüp S.G.M. Müdürü Ali İhsan Taş ile birlikte genel değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda Denetmenler Servis Sorumlusu Yusuf Acar, Genel Sağlık Servisi İnceleme ve Ödeme Servisi Şefi Hatice Gül ve Prim Tahakkuk ve Tahsilat Servis Yetkilisi Hülya Yağmur’da yer aldılar.

Toplantıda Sosyal Güvenlik Merkezindeki ve İlimizdeki İşyeri Tescil işlemleri ile ilgili genel sorunlar, Adli Kaza ve Trafik Kazası rücu işlemleri ile ilgili yeni kurulan “Rücu İşlemleri Alt Servisi” nin işlevlik kazanması, Analık Sigortası İş Göremezlik ödemesi ile ilgili olarak; gebelikten sonra ve son 3 ayki Prime Esas Kazancı yüksek olarak bildirilen/gösterilen sigortalıların çalışmalarının fiili olup olmadığının tespiti amacıyla, Sosyal Güvenlik Denetmenleri Servisine ilgili servis tarafından denetim talebinde bulunulması vb. gündem konuları görüşülerek istişarede bulunuldu ve uygulanmak üzere kararlar alındı.