AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdülkadir Yüksel, yerel yönetimler toplantısı için geldiği Nevşehir’de Belediye Başkanı Hasan Ünver'i  ziyaret etti. Başkan Ünver, Makamında ağırladığı Yüksel’e Nevşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı yatırımlar ve yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdülkadir Yüksel, yerel yönetimler toplantısına başkanlık etmek üzere Nevşehir’e geldi. AK Parti İl Başkanlığı’nda belediye başkanları ve parti yöneticileriyle toplantı düzenleyen Yüksel, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i da ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver, İlçe Başkanı Salih Açıkgöz,  il ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdülkadir Yüksel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Konuk milletvekiline Nevşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeleri ve yeni dönem yatırımlarıyla ilgili bilgi veren Başkan Ünver, Nevşehir Belediyesi olarak İlimizi gelecek yüzyıllara taşıyacak yatırımları hayata geçirdiklerini dile getirdi. Görev yaptığımız süreç içinde Nevşehir’in çehresini tamamen değiştirdiklerini kaydeden Başkan Ünver, “Şehri marka kent haline getirmek için tüm birimlerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçimlerde halkımıza verdiğimiz sözlerin daha fazlasını yerine getiriyoruz.  Nevşehir Belediyesi’nin , şehir kimliği ile örtüşen  mimari ve sosyal donatıları ile birlikte geleceğe taşınacak en önemli eserler arasında ilk sırayı alacak Nevşehir Külliyesi’nin inşaat  çalışmaları devam ediyor. Ayrıca yine Nevşehir’e yeni bir stadyum kazandırılmasıyla ilgili projemizi de Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile birlikte kısa sürede hayata geçireceğimizi umut ediyorum” dedi.

Gaziantep Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdülkadir Yüksel ise, “Kente kazandırdığı yatırımlardan dolayı Sayın Belediye Başkanımızı kutluyorum. Sayın başkanın bu başarısında, İl ve ilçe yönetimiyle, teşkilatlarımızla, milletvekilleriyle, belediye meclis üyeleriyle, bürokrasiyle uyum içinde çalışıyor olmasının da önemli bir etken olduğunu düşünüyorum"  dedi.
Yüksel, Nevşehir Teşkilatımız, Belediyelerimiz ve AK davanın AK neferleri 26 Nisan'da Nevşehir'de rekor bir Evet çıkaracak inşallah. diye konuştu.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyaretin anısına AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdülkadir Yüksel’e Avanos yapımı Çini Vazo hediye etti.