Nevşehir Sümer Mahalle Muhtarlığını duyuran Kasap Yüksel Bilgin; "Sayın SÜMER Mahallesi Sakinleri; "Allah nasip ederse 2024 mahalli idareler seçiminde Mahallemizden Muhtar adayıyım. Bu seçimde sizlerin desteğine ihtiyacım var, şimdiden desteklerini ve dualarınızı benden esirgemeyen tüm mahalle sakinlerimize ve eş dost arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim" dedi.

"Bankamatik Muhtarı değil gönüllerin Muhtarı olmaya talibim"

Sümer Mahallesi’ne hizmet getirmek için aday olduğunu belirten Muhtar adayı Kasap Yüksel Bilgin açıklamasında, Sümer Mahallemizin eksiklikleri başta olmak üzere mahallemizin tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğim. Bankamatik Muhtarı değil gönüllerin Muhtarı olmaya talibim.” dedi.

Gelen büyük talep ve teveccüh sonrası doğup büyüdüğü ve hala yaşadığı mahallesine hizmet etmek için bu yola çıktığını ifade eden Kasap Yüksel Bilgin adaylığı konusunda yaptığı istişarelerinde "Hangi kapıyı çaldıysam, kiminle konuştuysam adaylığım için çok sevindiğini söylüyor. ' Kasap Yüksel Bilgin tuttuğunu koparır mahallemize de güzel hizmetler getirir' diyorlar" ifadelerini kullandı.

“Başarılı bir muhtar halkına, mahallesine faydalı olabilir”

Muhtar adayı Kasap Yüksel Bilgin, “Mahallem için en güzel ve faydalı hizmetleri yapacağımı düşünüyorum. Bu sebeple muhtar adayı oldum. Sümer Mahallesi ve halkı hizmetlerin en iyisine layıktır. Şimdiden hem mahalleme hem de memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Bu işler nasip kısmet işi. Herşeyin hayırlısı neyse o olsun. Sümer Mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyor, saygılar sunuyorum.” dedi.

Sümer Mahallesi muhtar adayı Kasap Yüksel Bilgin, evli ve üç çocuk babası.