Tarihi Karamanoğlu Camiinde Sabah Namazı Gençlik Buluşması Yapıldı
Nevşehir Ürgüp İlçe Müftülüğü ve İmam-Hatip platformu tarafından organize edilen ve geleneksel olarak sürdürülen Sabah Namazı Gençlik Buluşması Programı yapıldı.
Ürgüp İlçesinde bulunan tarihi Karamanoğlu Camiinde yapılan Sabah Namazı Hatim Programında cami doldu taştı.  
Programa Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp İlçe Belediye Başkanı Fahri Yıldız, İl Müftüsü Yakup Öztürk, İlçe Müftüsü A. Muhammed Çınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, Okul Müdürleri ve öğretmenleri, STK Temsilcileri, Ürgüp İmam-Hatip Lisesi ve Ürgüp Tesan Fen Lisesi kız ve erkek öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
Fetih Suresinin okunmasının ardından Sabah Namazı kılındı. Namazdan sonra Tesbihat ve Tezkirat icra edildi. Akabinde İl Müftüsü Yakup Öztürk kısa bir konuşma yaptı. 
İl Müftüsü Öztürk konuşmasında programı organize edenlere teşekkür etti. Cemaati, özellikle değişik okullardan gelen öğrencileri ve gençleri bu bereketli seher vaktinde  gelip camiyi doldurdukları için tebrik etti.
İl Müftüsü Öztürk, öğrencilere hedeflerini belirlemelerini, bu hedeflerine ulaşmak için planlı çalışmalarını tavsiye etti. Hedeflerine ulaşmak için yürüdükleri yolda kendilerine mani olacak engellere, Nefsani ve Şeytani tuzaklara karşı dikkatli olmalarını, zararlı alışkanlıklardan ve her türlü bağımlılıklardan sakınmalarını tavsiye etti.
Program sonunda İlçe Müftüsü Abdül Muhammed Çınar’ın “Memleketimize, Devletimize ve Ordumuza” yaptığı dua ile son buldu.
Namazdan sonra cami çıkışında Ürgüp Belediyesi tarafından cemaate ve öğrencilere sıcak çorba ikram edildi.
Vatandaşlarımız düzenlenen bu tür programlardan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.