Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, 6 Şubat Depremi'nden en çok etkilenen şehirlerden biri olan Hatay'a gitti. Depremzedelerin acılarını paylaşan Başkan Çavdar,  bölgede incelemelerde bulundu.

Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar; "Deprem Bölgesi, Hatay’ımızdayız. Depremde zarar gören evlerinden olan ailelerimiz yardım kolilerimizi ve çadırların kurulumunu gerçekleştirdik.

Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Alihan Döner’e yardım malzemelerimizi ve Çadır kent için projektör kurulumunu ve çadır yardımlarını yaptık. Anadolumuzun ilk camisi Habibi Neccar camini ziyaret ettim. Bütün milletimiz için bu mübarek Kandil Gününde dualar ettim. Allah yaşadığımız bu acıların üstesinden gelmeyi nasip etsin. Allah bu millete başka acılar yaşatmasın." dedi.

Başkan Çavdar, büyük yıkımı yaşayan şehirlerden Hatay'a ziyarette bulundu. Bölgede incelemeler yapan Başkan Çavdar, depremzedelerle bir araya geldi. Acılı vatandaşlarla tek tek ilgilenen Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar'ın kapısının hepsine açık olduğunu vurgulayarak Devlet-millet el ele vererek hep birlikte bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Kalbimiz ve duamız sizlerle.” dedi.