AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz, TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ile birlikte deprem bölgesi Kahramnamaraş'ın Elbistan ilçesinde bir araya geldi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ikinci depremin merkez üssü Elbistan'da afet koordinasyon merkezinde depremin etkileri ve gelinen noktayla ilgili bilgi aldı. 

Şentop, burada kurulan afet koordinasyon merkezinde, İçişleri Bakanlığı tarafından 'koordinatör' olarak görevlendirilen Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu'dan Elbistan'da meydana gelen hasarın büyüklüğü ve vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kriz merkezindeki bilgilendirmede AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz ve bölgedeki diğer Milletvekilleri de hazır bulundu.

Meclis personelinin Elbistan'da sıcak yemek dağıtımı yaptığı noktayı ziyaret eden Şentop daha sonra, Nevşehir Milletvekili Mustafa  Açıkgöz ve  beraberindekilerle birlikte vatandaşlarla bir araya geldi.

Öte yandan, depremin meydana geldiği ilk günden beri Kahramanmaraş bölgesinde görev yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 6 Şubat’tan itibaren 11 gün boyunca AFAD tarafından kurulan koordinasyon merkezlerinde çalışmalarını sürdürüyor.