Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyesi Nevşehirli hemşehrimiz Salih Taşdirek ve beraberindeki heyet çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bursa'ya gitti.

Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TD-IHK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Hanau Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı (IHK) Salih Taşdirek, ile birlikte genel sekreter Okan Özoğlu, genel sekreter yardımcıları hemşehrilerimiz Sevgi Kalaycı ve Ezgi  Erdem ve işadamlarıyla Bursa Sanayi ve Ticaret odası ile Ticaret Borsasında işbirliği toplantılarına katıldı.

Daha sonra TOGG Fabrikasını gezen heyet yerli otomobil TOGG ile test sürüşü yaptı.

Heyet Bursa'daki temaslarının ardından üyeleri olan Nuh Çimento fabrikasını ziyaret ettiler.

Nevşehirli Tekin, Eroğlu ve Taşdirek Bursa'da bir araya geldiler...

Nevşehirli İş insanı Salih Taşdirek başkanlığındaki Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası heyeti daha sonra Nevşehirli değerli hemşehrimiz iş insanı Yaşar Eroğlu'nun Gebze'deki Ermetal & Cromer fabrikasını ziyaret ettiler. NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin'in de katıldığı programda Ermetal'in Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odasına üyelik protokolü imzalandı.

Programda Yaşar Eroğlu ve Salih Taşdirek birlikte yaptıkları açıklamada, zaten Alman firmaları Remondis ve Cronimet ile çözüm ortağı olan ve sektörde işbirliği yapan Eroğlu Şirketler grubunun Odaya üyeliğini çok önemli olduğunu belirttiler.

Salih Taşdirek, Yaşar Eroğlu ve Kazım Tekin'i Nisan ayında Berlin'de yapılacak olan Türk Alman Sanayi ve ticaret odasının genel kuruluna davet etti.

Ziyaret programı, Yaşar Eroğlu'nun misafirlere Tuzla sahilde akşam yemeği ikramıyla sona erdi.