Nevşehir ve bölgesinde sektörün güvenilir firmalarından Massey Ferguson Nevşehir bayii Tek Tekin Otomotiv, 2. Nevşehir Tarım ve Gıda Fuarı'nda yeni ürün ve teknolojilerini tanıttı.

Massey Ferguson Nevşehir bayii Tek Tekin Otomotiv, fuara katılan ziyaretçilerine yeni ürün ve teknolojilerini tanıtırken, fuar alanına getirdikleri göz alıcı traktörler ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü.

Türkiye’de ve dünyada çiftçilerin en çok tercih ettiği tarım makineleri arasında yer alan Massey Ferguson Nevşehir bayii Tek Tekin Otomotiv, bu yıl 14-17 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Nevşehir Tarım Fuarı”nda, en yeni ürünleri ve tarım çözümlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Tek Tekin otomotiv işletme sahibi Yusuf Tekin 

“Türkiye’nin lideri ve pazara yön veren markayız”

Bu yıl “ 2. NEVAGRI’2023 Nevşehir Kapadokya Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı'nda, en yeni tarım makineleri ve geliştirdikleri çiftçilik çözümleri ile yer aldıklarını belirten "Tek Tekin otomotiv" işletme sahibi Yusuf Tekin , standlarının fuarı ziyaret eden çiftçilerden yoğun ilgi gördüğünü kaydetti.

Nevşehir ve bölgesinden tüm üretici çiftçilerimizi Nevşehir Tarım Fuarındaki standlarına davet eden Yusuf Tekin; “Çiftçilerin, bu işe gönül verdiğimizi ve onların her zaman yanında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Başarı tek başına gelmez. Biz takım olarak ve çiftçilerimizle birlikte bir aileyiz” dedi.

 Massey Ferguson Nevşehir bayii Tek Tekin Otomotiv Çiftçinin Güven Duyduğu Marka...

1967 yılından bu yana traktör sektöründe hizmet veren "Tek Tekin Otomotiv" müşteri memnuniyeti odaklı, kaliteli hizmet anlayışıyla sektöründe her geçen gün daha çok büyümeye devam ediyor.

Massey Ferguson Nevşehir bayii Tek Tekin Otomotiv, sadece satış aşamasında değil, satış sonrasındaki parça ve servis hizmetlerini de içeren tarımsal üreticilerin her zaman yanında...

Massey Ferguson Nevşehir bayii Tek Tekin Otomotiv, Massey Ferguson traktörleriyle, İkinci el ürün yelpazesi, yedek parça, servis ve satış olarak yeni yerinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

#İSMİMİZ #REFERANSIMIZDIR

Liderler Hep Massey Ferguson Kullanır....

Tek Tekin Otomotiv

Adres: M.Akif Ersoy Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No: 77 Merkez/Nevşehir

Telefon: 0 (384) 213 31 63

Web: https://tektekin.com.tr/